fredag, januari 09, 2009

Barn mår dåligt av föräldrarnas surfande...

0


Hittade en länk ang hur det påverkar våra barn att se en förälders porrsurfande.

Hur lätt är det inte att barnen vaknar av en mardröm och tassar upp för att få lite trygghet av föräldrarna... Att då hitta pappa tittandes på en massa stönande människor på datorskärmen kan inte kännas bra, det vägrar jag tro. Särskilt inte om han skulle sitta med byxorna nere själv...



Jag vill absolut inte att vare sig vårt yngre barn eller våra tonåringar ska behöva ta del av pappas sexualitet, det känns inte rätt. Att han porrsurfar kan jag ta, det är inte hela världen (för mig - så länge han inte sitter och pratar sex och bestämmer träffar med andra förstås) men det är inget för barnen att behöva ta ställning till.

Nästa upptäckt

0



Så kom dagen då jag hittade sambon på nätets sexkontaktsidor igen.



Åh, jo, nog hade han fortsatt alltid...

Slug som en räv trodde han väl, han hade rensat och rensat efter sig på datorn, men jag hade en konstig känsla i maggropen. Det var inte över ännu, det kändes.



Jag började med att göra en enkel sökning på nätet på dels hans namn och dels smeknamn som jag vet att han använder sig av. Visst fanns han där! Fy faan så arg jag var!!! Han hade ju lovat!



Den här gången orkade jag inte med en öppen konfrontation, jag reggade mig på en av sidorna (den mest oskyldiga) och skrev i hans gästbok, fullkomligt vräkte ur mig hur jag avskydde honom när han höll på så här. Profilen rensades snabbt! ;-) Tog bara någon dag. Ingen av oss sa något om det men vi visste båda två att den andre visste.


Det här var precis före jul och den helgen var hemsk. Julresan vi gjorde till släkten var otroligt jobbig, stressen runtomkring och att hålla masken - men, vi tog oss igenom det.



Ändå, trots allt har vi kunnat umgåtts till vardags under hela den här tiden. Vi har kunnat skratta och prata om vardagliga saker och det har kännts ganska okej. För det mesta har jag känt att det nog ordnar sig - tills nästa slag kommer! Frågan är inte om utan när.